VIŠEKRAKA BARIJERA

 
 

Digital Logic višekraka barijera je razvijana na istoj platformi kao i trokraka barijera sa veoma sličnim rešenjima dvosmernog mehanizma barijere i elektronskog sistema kontrole pristupa. Ova barijera je takođe raspoloživa u verzijama različitih dizajna i materijala. Zbog specifične konstrukcije ova barijera stvara potpunu fizičku prepreku koju za razliku od klasične trokrake barijere nije moguće preskočiti pa se kao takva smatra i pouzdanijim rešenjem.

D-Logic višekraka barijera se po želji naručioca može kombinovati sa pratećim konstrukcijama. Tu spadaju dodatna vrata sa kontrolom pristupa, ograda, prolaza za slučaj evakuacije, prolaza za lica sa invaliditetom i slično.

I ova barijera omogućava korišćenje NFC i 2DQR barcode tehnologija za evidentiranje na sistem. Tu je i mogućnost monitoringa IP kamerama koje beleže fotografije posetilaca u trenutku prijave karte u sistemu.

PREDNOSTI KOJE IMA VIŠEKRAKA BARIJERA

 

Višekraka barijera pune visine može biti izrađivana od različitih materijala i sa ražličitim nivoima završne obrade. Na raspolaganju su bojenje u različitim bojamaili poliranje prohromskog čelika do visokog sjaja. Na taj način se izgled barijere i pratećih elemenata može prilagoditi zahtevima klijenata, da ne bi previše odudarala od okruženja.

Barijera se po potrebi može osloboditi mehanički ili elektronski, kroz softversku aplikaciju,
što omogućava slobodan prolaz bez potrebe za bilo kakvom verifikacijom. Interesantno je da je barijera u svakom trenutku prohodna iz suprotnog pravca (izlaz), što u vanrednim situacijama omogućava brzu evakuaciju.

Višekraka barijera – Karakteristike

  • Kvalitetna konstrukcija mehanizma sa preciznim radom.Višekraka barijera pune visine
  • Dimenzije višekrake barijere mogu se prilagođavati  skladu sa potrebama i zahtevima korisnika.
  • Mogućnost izbora materijala i boja kućišta.
  • Mogućnost integracije NFC 2DQR barkod čitača.
  • Integracija sa sistemima kontrole prolaza, koji funkcionišu uz pomoć beskontaktnih NFC i MIFARE® kartica.
  • Mogućnost integracije IP kamere. Kamera beleži svaku verifikaciju karte ili beskontaktne kartice.
  • Mogućnost dodavanja “crnih listi”: iskorišćene karte ili kartice kojima je istekla važnost, ne mogu se koristiti.
  • Kod barijera sa ugrađenim NFC 2DQR barkod čitačem, moguće je koristiti karte sa barkodom odštampanim na papiru slabijeg kvaliteta. Očitavanje barkoda je pouzdano, nezavisno od nivoa ambijentalnog osvetljenja.
  • Trokraka barijere funkcioniše na niskom naponu (12/24V), što je izuzetno povoljno sa aspekta bezbednosti. Opasnosti od strujnog udara su minimalne.