TNA-Softver za evidenciju radnog vremena


 

TnA (Time aAIS TnA WEB aplikacija evidencije radnog vremenand Attendance) aplikacija je novi proizvod nastao u razvojnom sektoru Digital Logic-a. Iako Digital Logic ima ranijeg iskustva sa aplikacijama koje se bave evidencijom radnog vremena i kontrolom prisutnosti zaposlenih, TnA je predstavljao novi iskorak na polju, ne samo funkcionalnosti opcija koje donosi, već i udobnosti i jednostavnosti u radu.
Ova aplikacija dolazi u nekoliko varijanti, a najčešće je u upotrebi  TnA desktop varijanta , gde se koristi neautonomni uFR Nano (by Digital Logic) čitač priključen na računar. Bez obzira na nedostatak autonomnosti, prednost ovog sistema je dvosmerna komunikacija i bolja interaktivnost sa TnA Cloud Serverom.

 

Registracija zaposlenih prilikom dolaska i odlaska s posla vrši se pomoću  beskontaktnih  kartica i tagova. Velika prednost koju sistem nudi  jeste evidentiranje pametnim telefonima, koji imaju NFC podršku. Softver koji je potreban da bi se pametan telefon koristio za TnA aplikaciju dostupan je na Google Store-u. U pitanju je namenski razvijeni softver koji je  potpuno besplatan – NFC Phone Check In.

 

 

DEMO APLIKACIJA