Naša misija


 

Misija

Podsticanje razvoja elektronskih i informacionih tehnologija kroz realizaciju novih inovativnih rešenja i proširenje svojih razvojnih i proizvodnih kapaciteta.

Ciljevi

Izaći u susret zahtevima i potrebama klijenata

Specifičnost elektronskih sistema je u tome što oni nikada nisu u potpunosti završeni, uvek se mogu unaprediti, nadograditi ili namenski prilagoditi potrebama klijenata. Jedan od osnovnih ciljeva je da naši sistemi budu prilagodljivi i funkcionalnošću i kvalitetom ispune sve zahteve i očekivanja klijenata.

Osvajanje novih tehnologija i njihova itegracija u proizvodni program

Rad na polju informacionih tehnologija i elektronike zahteva stalno usvajanje inovacija i novih znanja pa kao takav uslovljava i način našeg poslovanja. Pored nadgradnje i unapređenja postojećeg proizvodnog programa naš cilj je da primenimo sve raspoložive inovacije u nove razvojne programe.

Angažovanje stručnjaka

Pored vrhunskih stručnjaka u oblasti elektronske i IT industrije koje naša firma trenutno zapošljava jedan od ciljeva je i angažovanje novih kadrova koji bi entuzijazmom i inventivnošću nastavili i proširili dosadašnji rast i razvoj.

Vrednosti

  • Zaposleni predstavljaju najvredniji resurs koji posedujemo.
  • Uspostavljen dobar poslovni odnos i poverenje klijenata.
  • Želja za stalnim napretkom i usavršavanjem.
  • Briga o lokalnoj i svim ostalim društvenim zajednicama u okviru kojih poslujemo.

Vizija

Stvoriti poslovno okruženje u kojem bi svi radili na stalnom unapređenju i usavršavanju poslovanja vođeni željom za napretkom i zajedničkim interesima.

 

D-logic-gallery-35
 

D-logic-gallery-13
 

D-logic-gallery-02