Digital Logic µFR Programator beskontaktnih  kartica

 

uFR Programator beskontaktnih karticaµFR Programator beskontaktnih kartica koje se koriste kao mesečne ili sezonske karte. Kao i ostali Digital Logic proizvodi i ovaj programator je projektovan i proizveden u Srbiji. Funkcionalnost uređaja je testirana sa MIFARE®  i kompatibilnim tagovima što uključuje: MIFARE®  Classic (4-byte and 7-byte), MIFARE® Ultralight, NTAG203, NFC i NFC kompatibilne kartice i tagove.

Uređaj komunicira sa računarom i napaja se električnom energijom preko USB kabla. Programiranje kartica se vrši lako, zahvaljujući jednostavnoj aplikaciji. U skladu sa zahtevima koje određena kartica mora da ispuni, unose se podaci koji će joj definisati ograničenja. Ona mogu biti vremenska (na određeni period, nedelju, mesec, sezonu , godinu) i vrednosna (za određenu količinu kredita)

 

 

 

uFR Programator beskontaktnih kartica – Primena

 

Beskontaktne narukvice i tagovi za evidentaciju

Programator beskontaktnih kartica, ali i narukvica, privezaka i tagova, koristi se u okviru čitavog niza sistema koje proizvodi Digital Logic. Evidencija radnog vremena, kontrola pristupa, biletarski sistem  u sportskim centrima, koncertnim halama, muzejima, sredstvima javnog prevoza, elektronskim ormarićima. Gde god je potrebno dodeliti karticama i drugim beskontaktnim medijima određene podatke, µFR programator nalazi svoju primenu.

Gumene narukvice sa ugrađenim NFC RFID čipom, predstavljaju interesantno rešenje za specifične uslove u kojima se mogu koristiti. Njihova vodootpornost je karakteristika koja je idealno primenjiva na bazenima i u akva parkovima. Kartice i tagovi su veoma praktični za hotele, banjska lečilišta i domove starih, gde se korisnici time rasterećuju obaveze da sa sobom nose klasične ključeve. Osim tih uobičajenih primena, određenim karticama i narukvicama se mogu dodeliti i posebne privilegije.

µFR Programator beskontaktnih kartica – Karakteristike

 

  • Podržava više operativnih sistema.
  • Komunikacija i napajanje preko USB priključka.
  • Radna frekvencija: 13.56MHz
  • Radni napon 5V.
  • Brzina upisa/očitavanja podataka do 424 kbps
  • Ugrađena antena za beskontaknu komunikaciju, daljina očitavanja do 80mm.
  • Podržava sve MIFARE® kartice i druge ISO 14443 Type A/B kartice i tagove.
  • Onemogućen prenos podataka na dve kartice istovremeno.
  • Zvučna i vizuelna signalizacija.